Wat is een skinbooster?

Restylane Skinboosters™ zorgt voor verbetering van de kwaliteit van de huid. De skinboosters zorgt voor een langdurige en diepe hydratatie van de huid door middel van het injecteren van hyaluronzuur in de huid.  Het product Restylane Vital (Skinbooster) zorgt zo voor een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit en geeft de huid haar mooie en natuurlijke gloed terug.

Restylane Skinboosters is een veelzijdige productlijn die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen en voor elk huidtype met als doel verbetering van de huidstructuur. Restylane Skinboosters een geschikt product voor personen die streven naar verbetering van huidkwaliteit, bijvoorbeeld in het geval van littekens als gevolg van acne of fijne rimpels door zonbeschadiging.

Restylane Skinboosters geven een mooi en natuurlijk resultaat. Hoewel er ook iets volume wordt toegevoegd aan het gezicht, is het grootste voordeel dat de skinboosters de huid verjongen en hydrateren. Hyaluronzuur zorgt voor  stimulatie van het collageen in de huid wat zorgt voor een stralende huid. Het subtiele volume, geeft u een natuurlijke lift van het gezicht, met behoud van uw natuurlijke contouren.

De werking samengevat

  • Langdurig diep hydrateren van de huid
  • Hydrobalans herstellen
  • Vermindering van oneffenheden en lijntjes
  • Soepele, gladde huid
  • Vermindering littekens acne of zon beschadiging

Geschikt voor meerdere gebieden

  • Het gezicht
  • De hals
  • De lippen
  • De handen
  • Het decolleté

De behandeling

Deze behandeling bestaat uit een serie zeer fijne injecties toegediend door onze arts. De behandeling bestaat uit een kuur van 2-3 behandelingen, 0,5-1 ml per wang per keer. In tegenstelling tot antirimpelbehandelingen is de behandeling met skinboosters een geleidelijk proces waarbij de kwaliteit van de huid langzaam maar zeker verbeterd wordt.

Voor- en nazorg

Ter voorbereiding op de behandeling kan je om blauwe plekken te voorkomen vijf dagen vóór de behandeling beginnen met Arnica druppels. Het is aan te raden om 5 dagen voor de behandeling te stoppen met alle voedingssupplementen, vitamines en visolie. Ook gelieve geen bloedverdunnende medicijnen te gebruiken, zoals Aspirine, Naproxen en Ibuprofen (dit laatste natuurlijk na overleg met uw arts). Het advies is 48 uur vóór de behandeling geen alcohol te drinken.

Na een behandeling met Restylane Skinbooster kan zwelling en blauwe plekken optreden. Dit trekt na enkele dagen weer weg. De duur van de zwelling en blauwe plekken is per persoon verschillend. Het advies is de eerste week na de Restylane Skinbooster behandeling zonnestraling te vermijden en dagelijks een zonnefactor (min. SPF30) te gebruiken. De eerste week na de behandeling word het gebruik van de sauna of zonnebank af geraden. Daarnaast is het advies tot twee weken na de behandeling geen schoonheidsbehandeling (zoals scrub, peeling etc) te ondergaan.

Duur resultaat

Het resultaat van een Restylane Skinbooster behandeling is ongeveer 12 maanden zichtbaar en zal geleidelijk afnemen in de laatste maanden. Het resultaat kan per individu verschillen. Voor het mooiste resultaat zijn 2-3 behandelingen nodig.

Afspraak boeken

Wil je graag je een skinboosterbehandeling? Of wil je meer advies hierover? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen en kunnen een gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen. Tijdens het consult bespreek je samen met de arts een behandelplan. De behandeling kan direct aansluitend worden uitgevoerd