Lippen opvullen

Volle lippen

De mond is een van de belangrijkste blikvangers van het gezicht. Het is vaak het eerste waar de aandacht naar getrokken wordt. Hierbij geven mooi gevormde, volle lippen een jeugdige, sensuele uitstraling. Helaas heeft niet iedereen volle lippen van zichzelf. De lippen verliezen volume en contour naarmate onze leeftijd vordert, waardoor ze smaller worden. Het opvullen van de lip met een filler Restylane of filler Saypha zorgt voor meer volume in de lippen. 

Vooral jonge vrouwen kiezen steeds vaker voor een lipvergroting om zwoele en sensuele lippen te creëren. Het subtiel en natuurlijk opvullen van je lippen met een filler Restylane of filler Saypha, biedt uitkomst voor vrouw of man.

Behandeling

De lippen worden opgevuld door filler te injecteren in de lippen. Onze arts zal hierbij altijd streven naar een juiste verhouding tussen de boven- en onderlip. Desgewenst kunnen ook de fijne lijntjes (de zogeheten rokerslijntjes) rondom de mond behandeld worden.

Onze lippen zijn heel gevoelig en een fillerbehandeling van de lip staat bekend als een van de meest gevoelige fillerbehandelingen. Dit hoeft echter helemaal niet zo te zijn. Door het aanbrengen van verdovende crème op de juiste plek kan de behandeling doorgaans pijnloos en comfortabel worden uitgevoerd.

Voor- en Nazorg

  • Wij raden aan om voor de behandeling 48 uur geen alcohol te drinken. Dit komt doordat alcohol het bloed verdunt en dit kan zorgen voor meer blauwe plekken.
  • Na de lipfillerbehandeling raden wij aan enkele uren geen make-up op het behandelde gebied aan te brengen.
  • Je mag drie dagen niet in de sauna of onder de zonnebank.
  • Wij adviseren om gedurende 14 dagen de lippen tweemaal daags twee minuten te masseren.
  • Eventuele blauwe plekken en/of zwellingen trekken doorgaans binnen enkele dagen weg.


Afspraak boeken

Wil je graag je lippen laten opvullen? Of wil je meer advies hierover? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen en kunnen een gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen. Tijdens het consult bespreek je samen met de arts een behandelplan. De behandeling kan direct aansluitend worden uitgevoerd.