Over Ons

Lekker in je vel

Beauty Slim Kliniek staat voor kwaliteit en gastvrijheid

In onze kliniek voor injectables en huidverjonging kan je rekenen op kwaliteit. In tegenstelling tot vele andere klinieken, gebruiken wij uitsluitend de duurdere, kwalitatief hoogwaardige producten. Zo ben je verzekerd van het beste en meest langdurige resultaat.

Cliënten ervaren onze kliniek als gastvrij, vriendelijk, professioneel en vernieuwend. We begeleiden je persoonlijk, zowel voor, tijdens als na de behandeling, en uiteraard staan we altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

Hoe werkt Beauty Slim Kliniek?

Je overweegt een cosmetische behandeling, bijvoorbeeld voor het weghalen van rimpels of huidverbetering. Misschien weet je al naar welke behandeling je voorkeur uitgaat. Of misschien wil je graag advies over de behandeling die bij jou past. In beide gevallen kun je direct online een afspraak inplannen. De adviesgesprekken met onze arts zijn altijd gratis en vrijblijvend. Als je liever telefonisch een afspraak wilt maken dan kan dat uiteraard ook. We staan graag voor je klaar!

Het Team

Esthetisch arts

Drs. Priscilla de Winter

Als esthetisch arts is het mijn passie om cliënten een frisse, jeugdige uitstraling te geven, waarbij ze zo lang mogelijk kunnen genieten van het resultaat. Daarom werk ik enkel met hoogkwalitatieve producten. Wat ik ook uitdagend vind aan dit vak is dat ik veel verschillende cliënten zie. Niet alleen mensen die mooier willen worden, maar ook mensen die ziek zijn geweest en weer de oude willen worden. Ik vind esthetisch inzicht erg belangrijk. Ieder gezicht is uniek en de wensen verschillen per cliënt. Ik heb als doel mensen te helpen om gelukkiger, fris en stralend oud te worden.

Consulent

Marcel van Dam

Hoi mijn naam is Marcel van Dam. Ik werk sinds 2014 met heel veel plezier als consulent bij de Beauty Slim Salon. Sinds 2021 werk ik ook voor Beauty Slim Kliniek.

Mijn doel is de begeleiding van al onze cliënten perfect te laten verlopen. Van binnenkomst tot vertrek! Wat mijn werk zo leuk maakt, is het contact met onze cliënten. Ik sta altijd met plezier klaar voor het beantwoorden van vragen over onze behandelingen. Daarbij zorg ik ervoor dat iedereen zich bij mij op zijn of haar gemak voelt en dat ik er echt helemaal voor hen ben. Voor en ook na de behandeling.