Wat zijn wallen?

De bekende wallen, donkere kringen of zakjes onder de ogen kunnen hardnekkig en verveld zijn. Donkere kringen en wallen onder de ogen ontstaan door verlies van volume. Ook kun je merken dat er rimpels onder de ogen ontstaan. Het kan een permanente vermoeide blik geven terwijl dit vaak niet overeenkomt met hoe iemand zich voelt. Door de traangootjes op te vullen met een hyaluronzuur filler verdwijnt de schaduw onder de ogen, en zorgt voor een verfrissende uitstraling.

Behandeling

De arts zal met een wit potlood de huid aftekenen om de plek van injectie te bepalen. Met behulp van een heel fijne naald injecteert de arts de filler onder de huid. Dit is een succesvolle en veilige behandeling en vrijwel pijnloos. 

Voor- en nazorg

  • Wij verzoeken je minimaal 30 minuten vóór de behandeling aanwezig te zijn voor de verdovende crème.
  • Om blauwe plekken te voorkomen: Stop vijf dagen voor de behandeling met alle voedingssupplementen, vitamines en visolie en drink geen alcohol 48 uur vóór de behandeling.
  • Na afloop van de behandeling kun je wat last hebben van lichte zwellingen en blauwe plekken. Ze zijn slechts licht van aard en na enkele dagen weer verdwenen.
  • Je mag 24 uur niet sporten, niet in de sauna, in de zon of onder de zonnebank.
  • Na de behandeling mag je niet hard wrijven op het behandelde gebied.
  • Het effect van een filler Resylane is direct zichtbaar. Na de behandeling zijn de prikgaatjes in de huid na een paar uurtjes weer dicht en mag je desgewenst weer make-up dragen.
  • Het werkelijke eindresultaat is na twee weken te beoordelen, dan is het gebied namelijk genezen.

Afspraak boeken

Wil je graag je traangootjes laten vullen met fillers? Of wil je meer advies hierover? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen en kunnen een gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen. Tijdens het consult bespreek je samen met de arts een behandelplan. De behandeling kan direct aansluitend worden uitgevoerd.