Wenkbrauwlift

Wenkbrauwlift behandeling met Botox

Sommige mensen worden met lage wenkbrauwen geboren, bij anderen gaan de wenkbrauwen met de tijd zakken. Een losse huid van de bovenste oogleden of hangende wenkbrauwen kunnen leiden tot hangende en zware oogleden. Afhankelijk van de oorzaak zijn er verschillende behandelingen mogelijk. Met een Botox behandeling kunnen spieren ontspannen die de wenkbrauw omlaag trekken met als resultaat dat het oog meer open gaat staan en een frissere uitstraling krijgt. Een behandeling met Botuline Toxine is vrijwel pijnloos, weinig ingrijpend, zeer veilig en heeft ongeveer 3-4 maanden effect.

Behandeling

Door middel van “Botox”wordt het spiertje dat de wenkbrauw omlaag trekt verslapt.
Dit zorgt ervoor dat de wenkbrauwen iets gelift worden. Er worden bij deze behandeling twee kleine prikjes onder de wenkbrauwen geplaatst. De wenkbrauwen worden hierdoor een beetje gelift wat erg natuurlijk lijkt.

Behandeling met Botuline Toxine

Wanneer de wenkbrauwlift uitgevoerd wordt met Botuline toxine type A (Botuline Toxine), wordt de spierwerking op het voorhoofd beïnvloed. Botuline Toxine zorgt er in dit geval voor dat de spieren die de wenkbrauw naar beneden trekken, zich ontspannen. Hierdoor krijgen de spieren die de wenkbrauwen omhoog trekken de overhand, waardoor de wenkbrauw gelift wordt.

Behandeling met fillers

Wanneer de wenkbrauwlift uitgevoerd wordt met fillers, wordt de oorzaak van de hangende wenkbrauw aangepakt. Het is namelijk zo dat naarmate we ouder worden, het volume en de spierlagen in het voorhoofd dunner worden. Door het volume terug te brengen in het voorhoofd met behulp van een filler, zal de wenkbrauw iets gelift worden.

Na de behandeling

U mag 24 uur niet sporten, niet naar de sauna, in de zon of onder de zonnebank. Na de behandeling mag u niet hard wrijven op het behandeld gebied,

Afspraak boeken

Wil je graag een wenkbrauwlift? Of wil je meer advies hierover? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen en kunnen een gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen. Tijdens het consult bespreek je samen met de arts een behandelplan. De behandeling kan direct aansluitend worden uitgevoerd.